Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Осъдиха наш треньор за блудство с малолетни момчета
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:20 / 19.11.2014Коментари (2)273
©
48-год. В. Маринов е привлечен към наказателна отговорност след подаден сигнал от родителите на две деца, посещавали детско-юношеската школа по футбол към професионален варненски клуб.

В процедура на съкратено съдебно следствие подсъдимият се призна за виновен в четири повдигнати му обвинения - за блудство и опит за полов контакт с 12 годишно момче /престъпления по чл.149 ал.2 и чл.157 ал.2, вр.чл.18 от НК/, както и за блудствени действия при продължавано престъпление и полов акт с 10 годишно момче /по чл. 149 ал.2, вр. чл.26 и чл.157 ал.2 от НК/. При извършване на тежките престъпления подсъдимият е използвал положение на зависимост и надзор, като треньор по футбол на двете деца. Самите деяния са осъществени на неустановени дати през месеците юни и юли миналата година в дома или автомобила на подсъдимия, както и в спомагателни помещения в близост до тренировъчното игрище. Родителите на малолетните разбрали за проблема седмици по-късно след деянията.

Делото в Районен съд - Варна бе разгледано при закрити врата. Съдебният състав групира наложените за всяко от престъпленията наказания и определи 48-год. Маринов да търпи най-тежкото от тях - 3 години лишаване от свобода, отложени с изпитателен срок от 5 години. Подсъдимият е с чисто съдебно минало. Той бе осъден още да заплати обезщетения на пострадалите за претърпените в резултат на всяко от деянията неимуществени вреди. По отношение на 12-год. малолетен съдът уважи граждански иск от неговия законен представител в размер общо на 15 000 лева. Размерът на присъдената като обезщетение сума на другия пострадал малолетен е в размер общо на 20 000 лева. В тежест на подсъдимия са държавните такси и направените по делото разноски.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок пред Окръжен съд - Варна. Мотивите към съдебния акт ще бъдат изготвени в законоустановения срок.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+13
 
 
Аз ли не съм разбрал, или този изрод наистина е осъден за отвратителните си престъпления на 3 години условно? Направо нямам думи. Та той е увредил завинаги психиката на тези деца. Независимо, че си е признал и вероятно е сключил сделка, трябваше да престои поне няколко години зад решетките и да усети на собствения си гръб(г.....)какво е причинил!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: