Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пламен Асенов: Бойкот на всичко руско!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:16 / 01.03.2014Коментари (88)909
©
Журналистът Пламен Асенов изпрати до медиите следното писмо:

"Руската агресия в Украйна е официален факт, затова обявявам лична инициатива за граждански бойкот на всичко руско.

Независимо от това какво ще предприемат различните правителства и международната общност по този повод, като допълнителна мярка призовавам гражданите на България, Европа, Съединените щати и всички нормални, демократично мислещи хора по света, да се присъединят към тази инициатива.

До изтеглянето на кремълските войски от Украйна, бойкотът включва отказ от лични - формални и неформални - контакти по какъвто и да било повод и по какъвто и да било начин с руски граждани; отказ те да бъдат обслужвани в магазини, банки, търговски, туристически, културни и всякакви други обекти; отказ да се взимат от тях или да им се дават пари, независимо от размера и важността на сделката в момента; отказ от ползване на техни услуги като сътрудници, наети лица или под каквато и да било друга форма - изобщо, идеята е да се приложат спрямо сегашните руски граждани всички възможни мерки, за да се прекрати временно достъпа им до хора, идеи, материални и духовни ценности, създадени и съществуващи в демократичните и цивилизовани общества.

Писна ми от руските претенции всички да ги обичат, докато всички те не просто мразят всички останали, а и постоянно им носят беди. Трябва най-после всички руснаци - от Путин до последния мужик - да си дадат сметка, че редът е такъв: не светът е длъжен да се съобразява с тях, а те са длъжни да се съобразяват със света, ако искат да са добре дошли където и да било. "

Още по темата: общо новини по темата: 3419
21.03.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/570 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.03.2014 г.
+1
 
 
Такава глупост не бях чел.Не очаквах такава тъпотия от тази медия.Предлагам на господина да ходи в гората и да сече български дъреа и да се топли защото май като се замисля голям процент от енергията в европа идва от русия.
Aнонимен
на 04.03.2014 г.
0
 
 
Нема ли друг занаят господин Асенов? Журналист още. Забравил че тяхната работа е безпристрастност. Сигорно е време за пенсия!
+2
 
 
С нами БОГ .. България и Русия заедно !!
+2
 
 
Честно ще призная пред всичките, че като прочетох "новината" първата ми реакция бяха сълзи,.. чак изплаших моите хора,после, като разбраха и почнаха да се превиват от смях и аз се разсмях, но все пак реших да се изкажа. Макар, осъзнавам, че, надали, ще ме "чуе" някой - нали, съм alien?.. :( И така,.. даже не знам как де се обърна към този Асенов :(, но определено, не е "г-н Асенов" (да помоли някой да му прочете на глас текста на неговият "бойкот" - това не е езика на демократичните и цивилизовани общества :))))) Единственото, което безусловно може да направи този представител на "журналистика" (барабар, с публицистиката му) да ми откаже "...лични - формални и неформални - контакти по какъвто и да било повод...", да направи стачен пост пред магазин "Триумф" на Кап.Райчо (там пазарувам, защото съм инвалид и този магазин ми е "достъпна среда", така да се каже), да заклейми с позор хората, които ми помагат да отворя вратата, и тези, които ми продават (о, ужас!) български хляб... И понеже съм от "сегашните руски граждани" (и такава ще си остана, защото смятам, че отношението към хората се формира в зависимост от постъпките им и уважение към другите, а не от паспорта), явно,трябва да подсетя НОИ да ми спрат инвалидската пенсия (материални ценности), да не ми дават повече книги от библиотеката Иван Вазов (духовни ценности),.. за друго не се сещам,.. е, още трябва да ми спрат и интернета: да не гледам, да не чувам, да не се изказвам... А, ако сериозно - живея ЧЕСТНО (и ще живея!) в България, преживяла съм и хубаво, и лошо, но не в ролята на руска гражданка, а защото съм част от многострадален български народ. А за този Асенов какво да кажа?.. Всички народи си имат своя Левски, но за съжаление, при всички се срещат и хитлерчета :))) P.S. Моля да ме извините за допуснатите грешки - все пак, българския език не ми е майчин.
-4
 
 
на по долният ми коментар има три минуса :) това значи че има ПОНЕ трима тъпана които смятат че путин и червената армия са ни освободили от турско робство :) ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААА (лошото е че промитите мозъци са доста повече)
на 02.03.2014 г.
+5
 
 
При това положение спираме колата защото кара с руски бензин . Спираме парното защото е с руска газ. Спираме тока защото АЕЦ-а е с руски уран . Още да изброявам ли колко сме зависими от Русия и затова на нея не и пука за някакъв си български бойкот.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
расист ..тоз трябва да го вкарат доживот в тъмница
0
 
 
На територията на България близо 2 века се води необявена Руско-турска война с различни форми и интензивност. Реално това са големите сили, които имат сериозни интереси тук. Всеки тук се определя по някакъв начин от коя страна на барикадата е, както и господина по горе... А, да, временно се намират и малко евроатлатически ценности като гарнитура за по-семплата част от интелигенцията. Те индиректно наливат вода в турската мелничка.
+3
 
 
кво реве тази журналистическа пиявица .... да ходи да помага на братската демократично мислеща америка в ирак и афганистан .... кърлеж..
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: