Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
72 % искат незабавно вето на пушенето на обществени места
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:23 / 22.02.2011Коментари (69)1714
© Blagoevgrad24.bg
72,3 на сто от хората смятат, че незабавно трябва да се въведе забрана за тютюнопушенето на закрити обществени места. Това сочат резултатите от приключилата анкета на сайта на Министерство на здравеопазването, съобщават от пресцентъра на институцията. От 24 януари до 21 февруари 2011 г. в нея са участвали 1862 души. 

22% от гласувалите хора се обявяват против въвеждането на забрана за тютюнопушене на закрити обществени места.  Отлагането на забраната за срок от 1 година среща подкрепата на 2,6 на сто, а 3,1% се обявяват за отлагане с 2 и повече години.  






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тия ни взеха хептен за канарчета! Що не се спрете с тъпите си манипулации, и идиотските си лъжи! Ега ти простащината!
0
 
 
Е, определено са събрали една камара непушачи за това запитване! Нека не пропускаме факта, че ако наистина искаха да намалят пушачите, просто щяха да забранят производството на цигари, а не да повишават цените с малки суми, към които всеки може да се нагоди макар и трудно! Освен това, законите за тютюнопушенето се изготвят от "европейци", чиито заведения НИКОГА НЕ са имали добра аспирационна система. Децата на пушачи, за съжаление в голямата си част са израстнали с дим около себе си. Последното е решение, в което трудно някой страничен наблюдател може да се намеси. Аз също пуша, но никога не съм пушила в дома си! Никога в колата си! И не ми е приятно да пуша в домовете на приятели и познати, които принципно си пушат там! Смятам, че ако парите, които годишно се хвърлят за плащане на глупавите кампании и изготвянето на нови забрани, се вложат в добри аспирационни системи с огромен капацитет, ПОВЕЧЕ НИКОГА няма да бъде повдигнат въпроса! Цигарите и алкохола са едни от преките начини гражданите да вливат пари в държавата и никое правителство не е склонно да се откаже от това. И не на последно място - тютюните се "облагородяват" с вещества, които да ги изгарят по-бързо и да създават по-бързо и по-ефективно физическа зависимост и това е факт в държави като Германия и Франция, а от няколко месеца насам и в Полша и Чехия ... Е, извинявам се, но това не ми прилича на политика по отказването!!!
0
 
 
Всички непушачи можете да си направите КЛУБОВЕ НА НЕПУШАЧИТЕ и да си дишате там чистия въздух? Може да си заплюете и полянки в балкана за седалища на клубовете. Така ще дишате чист, боров въздух и няма да ни се мотаете наоколо.
0
 
 
Много ТЪПИ И ПРОСТИ ПУШАЧИ - ЕГОИСТИ коментират до тук /като Velina Dimitrova Krasteva/. От къде на къде само пушачите ще се съобразяваме с вас - непушачите? Като не искате да се вмирисвате, носете си дезодоранта в джоба, елате в кафето поръчайте си кафе, вземете си го в ръка и МАРШ НА ВЪН, ЗА ДА СИ ГО ИЗПИЕТЕ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ.
0
 
 
Със забрани и рестрикции няма да намалят броя на пушачите, просто ще видят още веднъж как след "сух режим" проблема се изражда под някаква друга форма, която ще обезсмисли иначе добрите първоначални намерения.
0
 
 
@Kornelia , пише се ВИСШИСТ :))))) Успешен ден и на теб!
+1
 
 
Bebe Elle знаеш ли че може да не пушиш и пак да миришеш ужасно!
0
 
 
И аз се присъединявам! Но...полза няма да има... навсякъде си пушат!
0
 
 
А относно "ПЛЯМПАНЕТО" - плямпаш ти, необразован скоте!Ние вишистите, с добро обществено положение говорим, обсъждаме, навеждаме доводи.Като се научиш, ела да говориш с умните хора и ти. Пожелавам на всички пушачи спокоен и красив ден, на непушачите - много въздух и безпроблемно съществуване!
+1
 
 
То си личи кой с какво образование е :))))))))
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: