Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бойко Борисов скастри кмет, че е със слънчеви очила и му ги свали
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:45 / 05.06.2010Коментари (0)1312
© Blagoevgrad24.bg
"На Станишев му изплатихме около 20-30 хил. лв. за натрупани отпуски, когато дойдохме на власт", обяви вчера в пернишкото Старо село премиерът Бойко Борисов. Той присъства на водосвет в местната черква "Св. Никола Летни". Борисов спомена "обезщетението" , което получил бившият министър-председател в отговор на репортерски въпрос. Поводът - приетата от парламента тази седмица промяна в Кодекса на труда. Според нея всички стари отпуски, независимо от размера им, трябва да бъдат изчистени до края на 2011 г.

Борисов не пропусна и темата за президента Георги Първанов. "Ходи главно при червени кметове, но в това няма нищо лошо - каза Борисов. - Това е неговата предизборна кампания." Премиерът обаче недоумявал защо Първанов се бави с обявяването на своя политически проект за партия. "По начина, по който Румен Петков и Петър Курумбашев питаха, ясно се очерта кои ще бъдат движещите мотори в партията му. Когато аз бях кмет, всички знаеха за проекта ГЕРБ", поясни Борисов. Той обаче се надявал да няма противопоставяне с президента по образователната реформа, тъй като в изготвянето на Закона за висшето образование участвал и проф. Борислав Борисов, съветник на Първанов по просветните въпроси.

В Старо село хората с нетърпение чакаха официалния гост. Но той буквално им събра очите, като пристигна шофирайки сам правителственото беемве. На слизане от него скастри кмета на Трън Станислав Николов (ГЕРБ), че е със слънчеви очила, и му ги свали. А като влезе в двора на черквата, където вече димяха скари, си изплю дъвката на моравата и влезе в храма да изслуша службата. Донесе подаръци по протокол, поговори с хората и си тръгна. Преди да се качи на колата, предложи на министър Божидар Димитров, "ако няма превоз, той да го откара до София". След което отново седна на шофьорското място, изпревари охраната, форсира беемвето върху прашната улица и напусна селото.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: